La multi ani Inna!

Cântăreaţa Inna a implinit 27 de ani, iar fanii au realizat un videoclip special pentru aniversarea artistei.

Tuesday, 16 October 2012

0 comentarii


Fani din întreaga lume au realizat un videoclip pentru a-i ura cântăreţei românce “La mulţi ani!”.

Cântăreaţa a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, mulţumindu-le fanilor pentru urări. “Thank you, club rockers! I love you too! ♥” (Vă mulţumesc, club rockers! Şi eu vă iubesc!” este mulţumirea vedetei.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Inna (n. Elena Alexandra Apostoleanu pe 16 octombrie 1986 în Mangalia, România) este o cântăreață de muzică dance și house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

De pe albumul său de debut, Hot (2009), Inna a lansat alte patru discuri single, „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 minutes”, toate acestea câștigând poziții fruntașe în clasamentele de specialitate din Europa. Pe 15 aprilie 2009, cântăreața a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records. Prin semnarea acestui acord, compania se angaja să promoveze materialele discografice ale cântăreței în S.U.A., Regatul Unit și Canada. Ulterior, interpreta a câștigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009.

În aprilie 2009, șlagărul Innei, „Hot”, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker” și a susținut concerte în mai multe țări europene și în Mexic.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 4 =