Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake s-a căsătorit cu logodnica lui, actriţa Jessica Biel, în sudul Italiei, a anunţat vineri site-ul revistei People.

Sunday, 21 October 2012

0 comentarii


“E minunat să te căsătoreşti, ceremonia a fost frumoasă şi a fost atât de special să fim înconjuraţi de familie şi de prietenii noştri”, au declarat cele două staruri americane într-un interviu exclusiv acordat revistei People, informează Reuters.

Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, şi actriţa Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, care a putut fi văzută de curând pe marile ecrane în remake-ul filmului SF “Total Recall”, au o relaţie care a început în anul 2007. Cei doi artişti s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi au evitat să facă publice detaliile despre nunta lor.

Timberlake şi Biel se află în sudul Italiei de la începutul acestei săptămâni şi au organizat o petrecere spectaculoasă, pe plajă, pentru prietenii şi invitaţii de la nunta lor. Nu se cunoaşte deocamdată ziua exactă în care a avut loc ceremonia de nuntă.

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat. Printre invitaţi s-au aflat starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland.

Justin Timberlake a avut în trecut relaţii cu alte trei vedete de prim rang de la Hollywood: cântăreaţa Britney Spears şi actriţele Alyssa Milano şi Cameron Diaz.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, “Justified”, urmat de “FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi.

Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în “Reţeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia “Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică “Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune “Al şaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 9 =