James Blunt renunta la cariera muzicala

Cântăreţul britanic James Blunt a declarat într-un interviu recent că a decis să renunţe la cariera muzicală.

Tuesday, 23 October 2012

0 comentarii


James Blunt, în vârstă de 38 de ani, a vândut peste 11 milioane de copii ale albumului său “Back to Bedlam”, lansat în 2005, care include piesa “You’re Beautiful”, devenită un hit internaţional.

Fost militar în garda regală britanică şi participant la operaţiunile militare din Kosovo, James Blunt nu mai pare interesat de cariera muzicală şi a declarat pentru tabloidul Daily Mail că nu intenţionează să mai compună cântece, informează site-ul revistei New Musical Express.

“Vreau doar să îmi acord ceva mai mult timp pentru mine însumi. Nu am planuri pentru a compune alte cântece. După ce mi-am încheiat turneul mondial, m-am relaxat şi am petrecut mult timp la Ibiza, unde am o vilă”, a spus starul britanic.

James Blunt a devenit celebru în 2005 cu piesa “You’re Beautiful”, care a fost intens difuzată de toate posturile de radio din lume, iar apoi cu single-ul “Goodbye My Lover”, inclus pe albumul “Back to Bedlam”.

De la debutul său artistic, James Blunt a fost recompensat cu două trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt, pentru cel mai bun material pop, dar şi cu premiul Grammy, în 2007, la categoria “cea mai bună interpretare masculină”, pentru cântecul “You’re Beautiful”. De asemenea, artistul are în palmares două premii Ivor Novello, precum şi alte cinci nominalizări la Grammy Awards, în 2006.

Cântăreţul britanic a susţinut un concert la Sala Polivalentă din Capitală în 2009.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 6 =