Inna, concert pe un acoperis din Mexic

INNA creeaza o traditie din live-urile ei de pe acoperis! Dupa seria din Paris, cantareata s-a urcat pe o cladire inalta din Mexico City si a cantat Un Momento!

Tuesday, 24 April 2012

0 comentarii


Desi are un nou single cu videoclip lansat, INNA promoveaza Un Momento in anumite teritorii, in special in cele in care limba principala este cea pe care o canta si ea in melodie: spaniola!

Mai jos e o inregistrare de un acoperis din Mexico City, e impresionant cum se desfasoara totul in jurul ei, ca o mica industrie!

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

INNA s-a bucurat de un succes imens in Mexic, cantand pe unul dintre cele mai mari stadioane din tara si fiind primita cu multe aplauze de multi fani isterici.

La inceputul lunii artista a lansat videoclipul WOW cu o poveste colorata si fantastica filmata la Studiourile MediaPro si regizata de Edward Aninaru. Intre timp, a mai filmat inca un clip – ori pentru single-ul nou, ori pentru Caliente, piesa inclusa pe I am the club rocker.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 5 =