Informatii Concert Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera in Romania vineri, 31 august 2012. Regulile de acces si toate informatiile de care ai nevoie sunt disponibile mai jos.

Tuesday, 28 August 2012

0 comentarii


Accesul publicului la concertul pe care Red Hot Chili Peppers îl susţine vineri pe Arena Naţională din Capitală se va face de la ora 17.00, spectatorii fiind rugaţi să folosească intrarea corespunzătoare zonei în care au bilete, pentru a evita posibilele aglomerări, informează organizatorii, Emagic.

Accesul publicului se va face pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-au achiziţionat bilete: posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest şi Tribună Oficială – intrarea din Str. Maior Coravu, posesorii de bilete în zonă Gold Circle – intrarea din Str. Pierre de Coubertin, iar posesorii de bilete în zonă Tribună 2 Est şi Peluză Sud – intrarea din Bd. Basarabia.

Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, programul începând la scurtă vreme după deschiderea porţilor, urmând ca după lăsarea întunericului rockerii americani să urce pe scenă.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers va avea loc vineri, pe Arena Naţională, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”.

Ultimele bilete disponibile în tribune şi peluză mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei, urmând ca în ziua evenimentului, vineri, acestea să poată fi cumpărate, în limita disponibilităţii, doar de la casele de bilete amenajate la intrările în incinta Arenei Naţionale.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta de mai jos si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:
– posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
– posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
– posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Harta acces Red Hot Chili Peppers pe Arena Nationala

Harta acces Red Hot Chili Peppers pe Arena Nationala

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 9 =