Hitul anului 2012: Taxi – Strada mea c-un singur bec

In doar 2 zile de la lansare, melodia trupei Taxi - "Strada mea c-un singur bec" ajunge hit.

Friday, 20 January 2012

0 comentarii


Prezent luni seara la Gala Superlativelor VIP 2011, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a prezentat in premiera melodia “Strada mea c-un singur bec”, o piesa care face aluzie la sistemul sanitar de urgenta.

Devenit recent “imnul protestatarilor”, mesajul lui Dan Teodorescu a fost unul de constientizare a problemelor existente in societatea romanesca. Melodia incearca sa atraga atentia asupra faptului ca situatia actuala este una subreda si trebuie ne mobilizam rapid daca vrem sa ramanem “romani in tara noastra”.

La prima auditie “este un cantec prin care vreau sa promovez turismul romanesc si investitiile straine in Romania!”, dupa cum a marturisit artistul. Insa mesajul este mult mai profund de atat si acest lucru nu il spunem doar noi, ci este confirmat de cele aproximativ 43.000de vizualizari si comentarii pe care melodia le-a strans intr-o singura zi de la aparitie.

“Strada mea c-un singur bec” atrage atentia in mod special prin versurile ce fac aluzie la disputele privind sistemul medical de urgenta, motiv pentru care multi dintre cei care au iesit in strada sa-si revendice drepturile au empatizat cu mesajul si l-am transformat in “Imnul protestatarilor”.

Taxi – Strada mea c-un singur bec
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 5 =