Guns n’ Roses va reveni in Romania

In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack si multi altii vor sustine concerte explozive la a patra editie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.

Wednesday, 7 March 2012

1 comentariu


Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. In 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de pana acum din Romania, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducand in fata fanilor romani nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Guns N’Roses va veni pentru a doua oara in Romania, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cantate pana acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunta inca de pe acum unul de zile mari, iar cei care isi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor ‘90 vor avea parte de multe surprize.

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oara in Romania. Deschizator de drumuri pe scena metalica la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerata una dintre cele mai energice trupe live si, in acelasi timp, una dintre cele mai asteptate aparitii pe scenele romanesti din ultimele aproape doua decenii.

Un nume care merita toata atentia este si Black Label Society, grup format la initiativa fostului chitarist din formatia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o alta premiera pentru Romania si, in acelasi timp, o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanti chitaristi din istoria muzicii rock.

Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu “Everything About You” si “Cat’s In The Cradle”, hituri care au incat in prima parte a anilor ‘90, iar publicul de sex feminin vor avea ocazia sa-l vada la lucru pe unul dintre sex simbol-urile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.

Grupul britanic SAXON este si el un punct de atractie al festivalului, cu cei reuniti in jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon in sfera heavy metal, iar aparitia la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemneaza o alta premiera pentru in Romania.

Pe langa aceste nume mari, vor mai fi prezente si multe alte trupe de renume precum The Cult, Godsmack (premiera pe scenele din Romania), Within Temptation, Lots Prophet, Pentagram si Sweet Savage. In plus, alte cateva formatii sunt pregatite pentru a se alatura acestui eveniment si vor fi anuntate in scurt timp.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Nu vor exista bilete pentru o singura zi in timp ce abonamentele vor costa 180 Lei la Normal Circle si 270 Lei la Golden Circle. Pretul unui abonament VIP este de 450 Lei.

Accesul publicului se va face in ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de incepere a concertelor va fi urmatoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, orele 13.00.

Articole similare

1 Comentariu

doamneeeee!!! abia astept sa ii revad pe cei de l GUNS N ROSES !!!!

I LOVE GUNS N ROSES!!


monika21/03/2012

Adaugati comentariu

9 + 7 =