Giulia la Romanian Music Awards

Giulia, proaspata mamica, este unul dintre artistii care va urca pe scena Romanian Music Awards de la Craiova, pe 8 iunie.

Wednesday, 30 May 2012

0 comentarii


Nerabdatoare si cu emotii, Giulia s-a pregatit intens pentru aparitia ei de la cea de-a zecea editie a premiilor. “Deja am emotii foarte mari pentru Romanian Music Awards pentru ca am pregatit ceva senzational, nu am mai aparut asa pana in acest moment. E prima mea aparitie de la nastere, dar si prima aparitie fara DJ Project”, a marturisit Giulia.

Giulia a dezvaluit intr-un interviu pentru Music Channel cum trece prin schimbarile profesionale si ce planuri de viitor are. “Fara DJ Project e bine, vorbim destul de des, relatiile au ramas foarte bune si au promis ca vor vor veni sa o vada pe fetita mea. Nici unul dintre noi nu exclude o viitoare colaborare”.

Cea de-a zecea editie Romanian Music Awards, transmisa LIVE de Music Channel pe 8 iunie 2012 de la ora 19.00, va fi un show exceptional, cu momente speciale si invitati pe masura. In Piata Mihai Viteazu din Craiova sunt asteptati si in acest an peste 35 de artisti.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 4 =