Fenomenul Lara Fabian in Romania

Pentru al doilea spectacol anuntat pentru 18 martie, 2000 bilete vandute in doua saptamani!

Thursday, 2 February 2012

0 comentarii


Dupa ce primul concert anuntat pentru 17 martie a devenit sold out, iar pentru concertul anuntat pentru 18 martie, in doar doua saptamani au fost vandute putin peste 2000 bilete, putem afirma: Lara Fabian este un fenomen pentru piata evenimentelor din Romania.

Aflata la prima vizita in Romania, Lara Fabian a creat agitatie in randul fanilor, care nu doresc sa piarda sansa de a o vedea si asculta live pe indragita artista de origine belgiana. Pentru pectacolul din 18 martie prima categorie de bilete este epuizata: categoria 5 de 100 lei, iar categoriile 4 si 3 sunt aproape epuizate.

Vocea sa unica a deschis si cucerit sufletele a milioane de oameni, ce i-au cumparat si ascultat melodiile. Multi din fanii artistei o insotesc in toate turneele, distantele prea mari sau costurile ridicate nefiind o piedica in calea dorintelor lor de a fi cat mai mult timp alaturi de cea care le-a schimbat viata.

Este imposibil sa nu simti emotia si caldura pe care reuseste de fiecare data sa le transmisa Lara Fabian cand interpreteaza melodia , “Je t’aime”

Preturile biletelor pentru spectacolul din 18 martie sunt urmatoarele:
350 lei (categoria VIP)
300 lei (categoria 1)
250 lei (categoria 2)
200 lei (categoria 3)
150 lei (categoria 4)
100 lei (categoria 5) – categorie epuizata

Pe cei ce isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian, ii sfatuim sa se grabeasca si sa isi achizitioneze bilete din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1.

Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro.

Articole similare

Fara Comentarii


Adaugati comentariu

4 + 9 =