Demis Roussos a anulat turneul din aprilie

Demis Roussos nu va mai sustine cele patru concerte programate la inceputul lunii aprilie 2012 la Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov .

Thursday, 22 March 2012

0 comentarii


Demis Roussos urma sa concerteze in aceasta primavara in 4 orase ale tarii: Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov (in datele de 1, 3, 5 respectiv 7 aprilie)!

Organizatorii au anuntat astazi ca din cauza unor probleme de sanatate apreciatul si indragitul interpret nu va mai sustine concertele din Romania!

Fanii romani asteptau cu mare interes intalnirea cu Demis Roussos, astfel ca se vandusera deja multe bilete.

„Foarte multi fani au cumparat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia si chiar Brazilia care au achizionat bilete. Ne pare rau daca sunt dezamagiti. Ne cerem scuze fata de ei si le multumim pentru intelegere.” afirma organizatorii.

Organizatorii le ofera in cele ce urmeaza mai multe detalii despre modul in care isi pot recupera banii.

Cum iti poti recupera banii?
Daca ai cumparat bilete pentru concertele de la Timisoara, Iasi, Sibiu sau Brasov iti poti recupera banii in perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor se pot afla si sunand la unul din numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 8 =