CRBL si sotia lui Elena vor prezenta Romanian Music Awards 2012

CRBL si sotia lui Elena vor prezenta Romanian Music Awards 2012 pe 8 iunie 2012 la Craiova.

Thursday, 17 May 2012

0 comentarii


Pentru cei doi nu este prima data cand urca impreuna pe scena de la RMA, anul trecut surprinzand publicul cu un dans special pregatit pentru acest eveniment.

Cu toate acestea, prezenta unui cuplu ca prezentatori ai RMA nu este o premiera doar in istoria evenimentului ci si pentru Elena, pentru care va fi prima experienta de acest gen. CRBL a preluat initiativa declarand pentru Music Channel ca: “Imi doream foarte tare sa prezint acest eveniment. O sa fiu la inaltime, si mai mult, o sa am un ajutor pe masura. Chiar daca pentru Elena este prima oara, o sa fim un cuplu ideal, ce uita ea, completez eu, ce gresesc eu, corecteaza ea. La fel ca si in viata reala!”

Cei doi obisnuiesc sa apara impreuna in majoritatea emisiunilor TV si a campaniilor publicitare pe care le sustin impreuna cu fetita lor, Alesia, pe care nu ne-am mira sa o vedem prezentand alaturi de parintii ei la Romanian Music Awards. Sau cine stie, poate chiar doamna Andreianu, mama lui CRBL, o sa inmaneze vreun premiu Innei sau lui Smiley, dat fiind ca nici ea nu e tocmai straina de lumina reflectoarelor.

Pe 8 iunie, la Craiova, Music Channel organizeaza a 10-a editie Romanian Music Awards 2012, singurele premii recunoscute de industria muzicala romaneasca (si de toate casele de discuri). Va puteti vota favoritii aici.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 8 =