Costi Ionita a fost invitat in emisiunea celebrului realizator Jay Leno

Costi Ionita a fost invitat in emisiunea celebrului realizator TV american, Jay Leno. Producatorul a luat parte la filmarile emisiunii Tonight Show, alaturi de Shaggy si Kat DeLuna.

Monday, 9 January 2012

0 comentarii


De cand compune pentru Shaggy si colaboreaza cu P. Diddy, Pitbull si Bob Sinclair, Costi Ionita a inceput sa se invarta in lumea sclipitoare si spectaculoasa a artistilor consacrati pe plan mondial.

Asa se face ca, pe 5 ianuarie, intr-una dintre zilele petrecute pe continentul american, Costi l-a insotit pe Shaggy pe platoul celei mai apreciate emisiuni de televiziune, locul in care ajung “pe canapea” numai invitati unul si unul.

Solicitarea a fost facuta de moderatorul talk-show-ului lui Shaggy, iar pentru ca acesta urma sa cante in platou, alaturi de Kat deluna, melodia “Dame”, compusa de Costi Ionita, artistul l-a invitat la randul sau si pe roman. Asa a ajuns Costi pe platourile “Jay Leno Tonight Show”, unde, inainte de emisiune, a avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu Jay Leno.

Scopul vizitei lui Shaggy la “Jay Leno Tonight Show” a fost unul clar, artistul fiind invitat sa vorbeasca despre nominalizarea albumului sau “Summer in Kingston” la premiile Grammy, la sectiunea “cel mai bun album reggae”. Pentru acest album, Costi a compus doua melodii, “Dame” si “Fired Up” feat Pitbull, prima fiind deja hit in SUA.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 1 =