Concertul lui J Lo de la Bucuresti amanat pentru 2013

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il sustina la Bucuresti pe 14 noiembrie 2012 a fost amanat pentru o data care va fi comunicata ulterior. Organizatorii au anuntat ca motivele care au dus la aceasta decizie sunt unele de natura tehnica.

Wednesday, 3 October 2012

0 comentarii


Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica.

Cerintele de ultima ora ale managementului divei au facut ca locatia de la Romexpo sa nu mai corespunda si pentru ca in Bucuresti nu exista o sala care sa poata gazdui evenimentul, concertul lui Jennifer Lopez de la Bucuresti a fost amanat.

Concertul pe care J Lo urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior.

Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica.

Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de productie ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucurestiul nu dispune in prezent de o sala care sa poata gazdui concerte de mare anvergura.

Organizatorii concertului, in acord cu managementul artistei, intentioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor.

Cu siguranta, concertul va fi organizat intr-un spatiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-lui. In acest context, Romania va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai inalt nivel, fara niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat in conditiile prevazute initial.

Biletele deja vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata si anuntata. Cu toate acestea, persoanele care au cumparat bilete si doresc sa recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, incepand cu data de 5 octombrie si pana pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 1 =