Concertul Lady Gaga se muta in Piata Constitutiei

Concertul pe care cântăreaţa Lady Gaga îl va susţine, pe 16 august, la Bucureşti, care fusese programat iniţial pe Arena Naţională, a fost mutat în Piaţa Constituţiei, informează organizatorii, Live Nation şi Emagic.

Monday, 30 July 2012

0 comentarii


Cu mai putin de o luna pana la concert, Live Nation si EMAGIC lanseaza bomba si muta concertul de pe Arena Nationla in Piata Constitutiei, din motive “de ordin logistic”. Mai jos aveti intreaga declaratie a acestora:

“Live Nation si Emagic anunta mutarea concertului Lady Gaga in Piata Constitutiei, show-ul fiind programat intial pe Arena Nationala. Data concertului va ramane acceasi, 16 august 2012. Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert. Set-up-ul evenimentului in noua locatie va include locuri in tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala, si renumerotate corespunzator. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai apoape de scena, avand o vizibilitate optima. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.

Ca urmare a schimbarii locatiei, noul amplasament va permite ca incepand de maine, 31 iulie, sa fie disponibila o noua categorie de bilete, in picioare –„Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe data de 6 august, 90 de lei pana pe 15 august inclusiv, si 110 lei in ziua evenimentului, la intrare.

Mai multe detalii despre accesul la concert, in noua locatie, vor fi facute publice in curand. Detalii si informatii despre bilete si renumerotarile pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro. Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, evenimentul fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank si Ciuc Premium.”

Ca urmare a schimbarii locatiei, noul amplasament va permite ca incepand de maine, 31 iulie, sa fie disponibila o noua categorie de bilete, in picioare – “Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe data de 6 august, 90 de lei pana pe 15 august inclusiv, si 110 lei in ziua evenimentului, la intrare.

Mai multe detalii despre accesul la concert, in noul loc de desfasurare, vor fi facute publice in curand. Detalii si informatii despre bilete si renumerotarile pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro.

Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul “The Born This Way Ball”, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 1 =