Concert aniversar Mandinga 10 ani

Concertul aniversar Mandinga 10 ani, care va marca in acelasi timp si lansarea albumului Club de Mandinga va avea loc la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase din Bucuresti, joi, pe 31 mai 2012.

Thursday, 5 April 2012

0 comentarii


Evenimenul anuntat initial pentru mijlocul lunii martie a fost amanat din cauza participarii celor de la Mandinga la preselectia Eurovision Romania 2012, pe care au castigat-o.

Mandinga vor avea ocazia sa aniverseze cei 10 ani de cariera la cateva zile dupa finala Eurovision 2012 care va avea loc la Baku in Azerbaidjan.
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Biletele pentru concertul aniversar Mandinga vor costa, la categoria VIP, 150 de lei in timp ce pentru accesul general publicul va plati 50 de lei (dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol).

Pana la concertul aniversar Mandinga la 10 ani, care va avea loc la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase din Bucuresti, joi, pe 31 mai 2012mai e ceva vreme, asa ca va propun sa revedem varianta acustica a piesei Zaleilah, dar si un interviu cu Elena, luat chiar in culise la finala Eurovision Romania 2012.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 7 =