Cauzele mortii lui Whitney Houston: atacul de cord si cocaina

Medicii legiști care s-au ocupat de cazul decesului cantaretei Whitney Houston au dat verdictul final: inecul, care i-a provocat moartea, a fost determinat de problemele cardiace ale artistei, cauzate de consumul de cocaina.

Friday, 23 March 2012

0 comentarii


La momentul morții, Whitney Houston avea cocaina in sange, sustin medicii legisti. Declaratia oficiala include cauza decesului lui Whitney Houston – inecul accidental -, raportul medical mentionand problemele cardiace ale artistei si consumul de cocaina drept factori care i-au grabit sfarsitul, informeaza TMZ.

Surse oficiale au afirmat ca in organismul lui Whitney Houston s-au gasit si urme de marijuana, cat si urme de Xanax (un medicament impotriva anxietatii), Flexeril (relaxant muscular) si Benadryl (medicament impotriva alergiilor).

De asemenea, ipoteza, conform careia Whitney Houston a suferit un atac de cord ce a cauzat pierderea constientei si inecul, este “foarte posibila”. Atacul de cord ar fi putut fi provocat de intarirea arterelor din cauza consumului de cocaina. Anchetatorii nu au gasit nicio urma de cocaina in camera de hotel in care Whitney Houston a murit.

Cantareata americana a fost gasita moarta la data de 11 februarie 2012, in cada de baie a camerei hotelului Beverly Hilton in care era cazata.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 2 =