Castigatorii premiilor BRIT Awards 2012

Adele este marea castigatoare a galei premiilor BRIT Awards 2012, ce s-a desfasurat marti (21.02.2012) seara pe O2 Arena din Londra.

Sunday, 26 February 2012

0 comentarii


Cantareata britanica a plecat acasa cu doua premii. Adele a triumfat la categoria “Best British Female”, in fata colegelor de breasla Florence Welch, Jessie J, Kate Bush si Laura Marling, si la categoria “Best British Album” (“21”). Pentru cel mai bun album au mai fost propusi Coldplay, Ed Sheeran si PJ Harvey.

“Multumesc foarte mult. Nimic nu mai face mai mandra decat sa vin acasa cu sase premii Grammy, iar acum sa vin la BRIT si sa castig premiul pentru cel mai bun album al anului. Sunt mandra sa fiu britanica si sa flutur steagul…”, a declarat Adele.

Artista a fost intrerupta in timpul discursului de gazda editiei BRIT Awards din acest an, James Corden, care i-a spus sa incheie lista multumirilor.

Vizibil deranjata de gestul organizatorilor, Adele a spus ca abia asteapta sa revina si anul viitor la gala BRIT, dupa care a aratat degetul mijlociu spre camere.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Tot doua premii a castigat si Ed Sheeran la BRIT Awards 2012, dar cariera sa este la inceput, asa ca nu este considerat “mare castigator”.

Bruno Mars, Rihanna, Lana Del Rey si Foo Fighters au triumfat la categoriile dedicate artistilor internationali, in timp ce Coldplay a castigat premiul pentru cel mai bun grup britanic. Premiul special oferit de organizatorii BRIT Awards 2012 s-a indreptat anul acesta catre formatia Blur.

Artistii care au sustinut recitaluri la BRIT Awards 2012 au fost Adele, Rihanna, High Flying Birds (trupa lui Noel Gallagher) si Blur.

Castigatorii BRIT Awards 2012

Best British Male: Ed Sheeran
Best British Female: Adele
British Breakthrough Act: Ed Sheeran
Best British Group: Coldplay
Best British Single: “What Makes You Beautiful” – One Direction
Best British Album: “21” – Adele
Best International Male: Bruno Mars
Best International Female: Rihanna
Best International Group: Foo Fighters
International Breakthrough Act: Lana Del Rey
Best British Producer: Ethan Johns
Critics’ Choice Award: Emeli Sande
Outstanding Achievement Award: Blur

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 7 =