Castigatorii Media Music Awards

Prima editie Media Music Awards 2012 s-a incheiat cu succes iar castigatorii au fost aplaudati la scena deschisa de mii de oameni in Piata Mare din Sibiu.

Saturday, 6 October 2012

0 comentarii


Joi, 4 octombrie 2012, la Sibiu s-a desfasurat prima editie a premiilor Media Music Awards.

Media Music Awards 2012 a strans cei mai buni artisti din ultimul an, a numarat pe covorul rosu si pe scena artisti mari precum Smiley, VUNK, Loredana, Andreea Banica, Alex Velea, Puya sau Mandinga. Nu am avut artisti noi, necunoscuti de public cu exceptia lui Alex Mica, bucuros ca a primit Best Newcomer, premiu meritat pentru impactul urias avut cu Dalinda.

Un punct pozitiv a fost faptul ca au existat doua scene diferite: una pentru showurile artistilor si alta pentru premii care era legata de zona VIP unde erau toti reprezentantii caselor de discuri si cantaretii lor. Pe langa asta, a existat o zona mare de desfasurare si un culoar special intre VIP si scena. Atmosfera intre artisti era relaxata, nu prea aveau emotii si nici nu pareau stresati, mai ales ca repetasera inainte si totul s-a intamplat conform desfasuratorului, fara nicio intarziere, intr-un timp de trei ore si jumatate.

Publicul sibian a fost foarte tare si au facut galagie mare la showul lui Smiley cu Alex Velea si Baxter – e vorba de noul single care a adus un show exceptional cu proiectii de lasere cu “cai verzi pe pereti” pe toti peretii din Piata Mare.

Mai jos avem lista castigatorilor. Nu au existat nominalizari, fiind vorba de un castigator, acesta fiind ales in functie de difuzarile radio si TV.

Lista completa a castigatorilor.
Best New Artist – Alex Mica
Best Song – Connect-R – Vara nu dorm
Fastest Climber – Connect-R
Best Female – Antonia
Best Featuring – CRBL feat Helen
Kiss Award – Alex Velea
Best Rock – Vunk ft. Antonia
Best Pop – Smiley
Fans Like Award – Antonia
Best Video – Vunk ft. Antonia
Best Male – Smiley
Best Dance – Laurentiu Duta ft. Andreea Banica
Media Forest Award – Andra
Best Online Trilulilu – Mandinga
Best Hip Hop – Guess Who
Premiul Urban.ro – Inna
Best Group – Voltaj
Best Come back – Ellie White
Premiul de excelenta – Loredana

Media Music Awards sunt primele premii muzicale din Romania decernate la Sibiu, transparente si de necontestat, intrucat se bazeza pe raportarile realizate de Media Forest Bucuresti- cea mai transparenta platforma de monitorizare din Romania la ora actuala.

Evenimentul a fost transmis live pe mai multe posturi de televiziune si a atras atentia intregii prese. Intrarile pe covorul rosu au fost facute in masini vintage, potrivite cu arhitectura orasului Sibiu.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 8 =