Caro Emerald premiata la Gala Echo Awards

Caro Emerald, artista de origine olandeza a fost desemnata „Best International Newcomer ” in cadrul prestigioasei gale germane Echo care a avut loc saptamana trecuta la Berlin

Tuesday, 27 March 2012

0 comentarii


Publicul roman are si el motive de bucurie, ambii premianti putand fi ascultati live vara aceasta si la Bucuresti: Caro Emerald pe 8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, iar Red Hot Chili Peppers pe 31 august, pe Arena Nationala.

Saptamana trecuta, Caro Emerald si-a mai trecut in CV un premiu, de aceasta data un trofeu Echo, una dintre cele mai prestigioase distinctii din industria muzicala, alaturi de Grammy si Brit Awards.

Evenimentul vine la putin timp dupa castigarea unui alt premiu, Goldene Kamera, distinctie germana acordata de revista Horzu ce onoreaza excelenta in televiziune, muzica si film, Caro Emerald devenind astfel prima artista olandeza care a primit in acelasi an cele doua trofee. Odata cu lansarea albumul “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor”, Caro a devenit una dintre artistele cu cele mai mari vanzari ale anului 2011, alaturi de Lady Gaga si Adele.

Dupa ce a incheiat o scurta serie de concerte sold-out in Marea Britanie, Caro Emerald pregateste acum un turneu de festivaluri, care o va aduce vara aceasta pentru prima data si in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp.

Festivalul va avea loc in perioada 6-8 iulie, in B’ESTFEST Park din Tunari. Biletele sunt disponibile in Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, putand fi achizitionate cu pana la 30% discount din pretul intreg, in cadrul promotiei early bird disponibila pana la finalul lunii.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 4 =