Cariera lui Ellie White se afla in continua ascensiune internationala

Odata cu difuzarile internationale si cu prezenta lui Ellie White in topuri externe au aparut si cererile de concerte din tari precum Rusia, Spania si chiar Pakistan.

Monday, 30 January 2012

0 comentarii


“Piesele lui Ellie au fost licentiate pana acum in tari precum Italia, Grecia, Cipru, Serbia, Rusia, Polonia, Azerbaijan, Armenia, Georgia, Ucraina si Belarus. In Franta, Canada si Statele Unite piesele lui Ellie se asculta la radiouri on-line, insa nu au existat pana acum cereri de licentiere in aceste tari”, declara Doru Tinca, managerul lui Ellie White.

Odata cu difuzarile externe au inceput si cererile de concerte, iar agenda lui Ellie White se anunta a fi plina de concerte in afara tarii in urmatoarea perioada.

“Ellie a sustinut primele ei concerte internationale in Italia si vom reveni in Peninsula pentru o alta serie de show-uri inca din luna februarie. Pentru aceasta primavara mai raman doar de stabilit datele unor concerte in Rusia, Spania si chiar Pakistan”, mai declara Doru Tinca.

Remarcabila este ascensiunea lui Ellie White in topurile din Spania, piesa “Power of Love” fiind inclusa spre vanzare pe iTunes Spania, incepand cu 9 ianuarie.

Ellie White Power Of Love

Ellie White – Sete De Noi (audio)

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 4 =