BUG Mafia, platiti sa nu cante

BUG Mafia s-a intalnit cu o situatie pe care nu au mai intalnit-o. Li s-a propus sa fie platiti pentru a nu canta.

Saturday, 21 January 2012

0 comentarii


Situatia inedita s-a intamplat cu ocazia protestelor din Bucuresti, iar membrilor trupei li s-a propus o anumita suma de bani pentru a nu canta in Piata Universitatii.

In ciuda acestei initiative, cei de la BUG Mafia au scris pe contul lor de Facebook ca oricum s-au alaturat manifestatiilor ca simpli cetateni.

“Joi, 19 ianuarie, am avut parte de o experienţă cu care nu ne-am mai întâlnit până acum în activitatea noastră. Pentru prima dată am primit o propunere de a fi plătiţi pentru a nu cânta, anume pentru a nu susţine un concert în Piaţa Universităţii. Nu ştim de unde avea o astfel de informaţie persoana ce a iniţiat propunerea, pentru că noi am intenţionat de la început să protestăm doar ca simpli cetăţeni, să ne transmitem nemulţumirile în acelaşi mod în care o fac marea majoritate a protestatarilor şi am refuzat să dăm interviuri televiziunilor, ziarelor şi site-urilor ce au solicitat acest lucru înainte şi ulterior participării noastre la manifestaţii. Nu ştim nici din partea cui a venit această iniţiativă, pentru că propunerea ne-a fost transmisă printr-o cunoştinţă al cărei nume o să avem bunul simt de a nu îl face public şi care, la rândul său, a refuzat să ne dea mai multe detalii. Ne întrebăm dacă am fost singurele persoane publice care au avut parte de asemenea oferte şi dacă au existat cazuri care au acceptat să se vândă.
Vă lăsăm să judecaţi voi dacă şi cât de relevantă e această întâmplare pentru ce vedem în România în aceste zile.”
.

Deşi mulţi dintre voi ştiu asta deja, trebuie să menţionăm din nou că nu avem culoare politică. Ne-am spus părerea în mod public în 2004 împotriva abuzurilor PSD şi în 2010 în cazul celor făcute de PDL. Noi nu protestăm doar pentru o schimbare de regim, ci şi pentru o schimbare de atitudine în guvernare şi în rândul întregii clase politice din România. Dacă frica de lege nu e un factor luat în seamă de politicianul român, poate strigătul străzii va înlocui normalitatea pe care ne-ar fi oferit-o o justiţie funcţională.
Dacă doriţi să fiţi alături de noi, protestaţi cum simţiţi voi să faceţi acest lucru.

… au declarat cei de la BUG Mafia!

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

5 + 5 =