Armin van Buuren aduce atmosfera Armin Only la The Mission Dance Weekend

DJ-ul si producatorul trance numarul 1 in lume se intoarce, saptamana viitoare (4 august 2012), in Romania, pentru un show de zile mari in cadrul celei de-a cincea editii a The Mission Dance Weekend.

Friday, 27 July 2012

0 comentarii


Chiar daca are mai bine de 10 ani de cand calatoreste saptamanal pentru a-si incanta fanii din toate colturile lumii, Armin van Buuren reuseste sa electrizeze publicul, fara probleme, la fiecare gig al sau. Modul in care interactioneaza cu publicul este unic: zambeste non-stop (si o face natural), danseaza, sare, tipa, isi fotografiaza fanii si, lucrul cel mai important, ii face pe cei pe care ii are in fata sa spuna, dupa eveniment, ca au avut o seara incredibila.

Armin Only – Mirage (Full DVD)
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Sus avem rezultatul unei seri memorabile, startul turnelui mondial Armin Only Mirage, eveniment care a avut loc pe 13 noiembrie 2010, in Utrecht, Olanda. Pe urma, au urmat o multime de show-uri Armin Only Mirage in 15 tari, pe 5 continente diferite. N-am avut, in Romania, Armin Only Mirage Tour, insa l-am avut pe Armin van Buuren, in toamna, la Sala Polivalenta.

Chiar daca Mirage a devenit o chestiune de domeniul trecutului, este posibil ca in cea de-a doua seara de la The Mission Dance Weekend 0.5 sa auzim doua-trei piese de pe ultimul album al lui Armin.

Se pare ca vom auzi track-uri noi de la Armin van Buuren, piese pe care le vom regasi pe viitorul album de artist Armin van Buuren, dar si pe noua compilatie Universal Religion.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 5 =