Andrei Leonte, castigatorul X Factor, ar putea fi descalificat

Clipele de extaz pe care le-a trait de Revelion, cand a fost desemnat castigatorul primei editii "X Factor" si, implicit, al premiului de 200.000 de euro, s-au transformat in agonie pentru Andrei Leonte.

Tuesday, 20 March 2012

0 comentarii


La aproape patru luni dupa ce a fost declarat marele castigator al concursului X Factor, in urma caruia ar fi trebuit sa plece acasa cu suma de 200.000 de euro, cu care ar fi vrut sa isi scape familia de datorii, visul lui Andrei Leonte s-ar putea narui.

Andrei este suspectat ca a incalcat regulamentul concursului, si la inscrierea in competitie ar fi avut deja un contract semnat cu o casa de discuri. Din aceste considerente, Andrei nu si-a primit inca premiul de 200.000 de euro:

“Antena 1 anunta telespectatorii si votantii X Factor ca va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradictie cu regulile acestui format international” se arata intr-un comunicat al Antena 1, preluat de Cancan.

“Antena Group doreste sa-si pastreze atitudinea impartiala fata de aceasta situatie si totodata sa asigure publicul telespectator de intreg respectul pentru alegerea facuta si voturile exprimate in timpul concursului X-Factor. In acest sens, Antena Group depune toate eforturile impreuna cu detinatorul de format pentru rezolvarea corecta a acestei situatii, solutie ce va fi comunicata imediat atat concurentului cat si publicului telespectator” se mai arata in comunicat.

Andrei a transmis in cursul zilei de ieri nu mesaj public pe pagina sa de Facebook, in care insa nu se disculpa: “Mai intai va multumesc din suflet pentru rabdarea pe care o aveti si pentru faptul ca sunteti langa mine! Asa cum am mai spus, tot ce mi-am dorit eu a fost sa cant iar Antena 1 mi-a dat aceasta sansa prin Xfactor, lucru pentru care le multumesc cat pot de mult! Astept, impreuna cu voi, decizia organizatorilor!”

De indata ce au aparut aceste suspiciuni asupra lui Andrei Leonte, demersurile pentru cariera lui muzicala au fost sistate. In schimb, Iulian Vasile, ocupantul locului al treilea, se bucura de mare sprijin din partea celor de la Antena 1, care nu numai ca l-au inclus in show-ul “Te cunosc de undeva”, ba chiar ii si pregatesc un intreg album muzical, ce urmeaza a fi lansat in august.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 9 =