Alexandrei Stan i-a fost inmanat premiul EBBA 2012

Ceremonia de decernare a premiilor EBBA (European Border Breakers Awards) a avut loc cu doar doua zile in urma, pe 11 ianuarie, in cadrul festivalului de muzica Eurosonic Noorderslag din Groningen, Olanda.

Friday, 13 January 2012

0 comentarii


Premiile European Border Breaker Awards se acorda artistilor cu cele mai vandute albume din Uniunea Europeana. Iar romanca s-a aflat printre castigatori, ridicandu-si trofeul la gala ce a avut loc in Olanda.

Alexandra Stan este la primul premiu international, iar albumul sau a fost printre cele mai vandute in Europa gratie hit-ului “Mr. Saxobeat“. Clipul piesei a strans pe Youtube mai mult de 40 de milioane de like-uri.

In cei noua ani de existenta a premiilor EBBA, organizatorii au promovat creativitatea si diversitatea muzicii europene si au sustinut munca si daruirea artistilor.

Cu doar o luna in urma, Alexandra si-a surprins fanii cu cel mai nou single al sau, numit “1.000.000”, un featuring cu artistul de origine germana Carlprit, pentru care acestia au realizat si un videoclip.
If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 7 =