Update: Alexandra Stan, internata la un spital din Turcia

Vesti proaste pentru fanii Alexandrei Stan. Artista si-a anulat concertele din Italia, direct de pe patul de spital.

Monday, 19 March 2012

0 comentarii


22.03.2012
Alexandra Stan a anuntat la externare ca se simte mai bine si ca, vremea este responsabila pentru lesinul ei. "Totul e bine acum, va multumesc pentru sustinere. Am avut o criza minora de calciu, pe fondul oboselii. Poate a fost din cauza vremii foarte aspre si reci din orasul meu natal, Constanta", a scris artista pe profilul ei de Facebook.

Chiar daca a fost externata, romanca si-a anulat cateva concerte, inclusiv pe cel din Italia, unde trebuia sa ajunga dupa show-ul din Turcia.

Alexandra Stan trece prin momente dificile. Dupa un turneu in Japonia si Turcia, vedeta din Romania se afla acum pe patul de spital in Istanbul.

Artistei i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la Alman Hastanesi, una dintre cele mai mari clinici private din Turcia. Desi inca nu i s-a pus un diagnostic, Alexandra va ramane sub supraveghere medicala.

“Ne cerem scuze pentru fanii Alexandrei, dar nu va ajunge sa participe, asa cum a promis, la spectacolul din Frosinone (Italia). Alexandra Stan se afla la aceasta ora internata de urgenta la spitalul din Istanbul, cu diagnostic inca neclar. Speram sa se faca bine cat mai repede”, au anuntat reprezentantii sai.

Alexandra Stan si-a inceput pe 1 martie turneul de promovare a albumului “Saxobeats”, lansat in toamna anului trecut. Artista a sustinut pe 13 martie un concert in Japonia, show-ul fiind transmis live, pe Internet.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

8 + 5 =