Alexandra Stan este singura si disponibila

Alexandra Stan, noua revelaţie a muzicii dance a cucerit toată Europa cu piesa "Mr. Saxobeat", iar ecourile acesteia au traversat şi Atlanticul.

Tuesday, 3 January 2012

0 comentarii


“Sunt vesnic indragostita… de muzica! Sunt intr-o perioada a vietii mele in care incerc sa ma descopar ca si artist, de aceea nu am timp sa ma implic intr-o relatie serioasa”, a marturisit Alexandra Stan pentru ProTV Magazin.

“Inca nu am gasit persoana potrivita. Nu urmaresc un anumit sablon, nu am preferinte fizice, imi doresc sa fie sincer, modest, bine crescut, inteligent si sa ma faca mereu sa rad”, a completat ea, adaugand: “Sincer, tot in Romania gasesti cei mai frumosi barbati!”

Cat despre succesul incredibil pe care l-a avut in 2011, artista explica: “Piesa Mr. Saxobeat mi-a adus, intr-adevar, recunoasterea internationala ca si artist. Asa cum am mai spus, cred ca am adus un sound nou in muzica dance: saxofonul. In acelasi timp, versurile melodiilor mele sunt foarte simple, usor de retinut, foarte vesele, care creeaza dependenta. In plus, cred ca si videoclipul piesei Mr. Saxobeat are o idee noua si originala.”

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 7 =