Afla cine va canta la Romanian Music Awards 2012

Toata industria muzicala se muta la Craiova pentru o seara! Vineri vom auzi toate hiturile din ultimul an pe scena RMA 2012!

Wednesday, 6 June 2012

0 comentarii


Andreea Banica, Smiley, CRBL, Viorica si Ionita din Clejani, Guess Who, Spike, Mitza, Maximilan, Dj Project, Puya, Sore, Connect-R, Voltaj, Giulia, Vunk, Grasu XXL, Radio Killer, Deepcentral, Fly Project, Deepside Deejays, Nick Kamarera, Alex Velea si Delia sunt numai cativa dintre artistii care vor veni vineri la Craiova pentru editia aniversara Romanian Music Awards!

Ela Voineag si Manuel Dinculescu sunt amfitrionii Covorului Rosu si promit sa fie neinduratori cu tinutele vedetelor care vor pasi in fata camerelor de filmat, incepand cu ora 19.00.

RMA 2012 marcheaza editia cu numarul 10 din istoria evenimentului asa ca organizatorii – Music Channel si Radio 21, au pregatit ceva special care incepe cu Clejanii si continua cu reunirea a trei dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii romanesti: 3rei Sud-Est, L.A. si N&D!

Sunt si cateva nume importante care nu vor pasi pe scena RMA 2012: Inna, Alexandra Stan sau Akcent, artisti cu succes international care au concerte programate in seara respectiva.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 2 =