Adele nu renunta la muzica

Adele dezminte zvonurile conform carora se pregateste sa ia o pauza de 5 cinci ani de la muzica.

Friday, 17 February 2012

0 comentarii


Cantareata britanica a dezvaluit ca urmeaza sa intre in cel mai scurt timp in studioul de inregistrari, scrie music-news.com.

Dupa succesul fulminant avut cu albumul “21”, care i-a adus nu mai putin de 6 premii Grammy, despre Adele s-a scris ca intentioneaza sa ia o pauza de 5 ani pentru a se concentra asupra vietii sale personale. Adele, insa, a declarat ca pauza ei nu va fi mai lunga de cateva zile.

“Am cateva zile libere acum, apoi urmeaza premiile Brit aici, acasa, si pe urma intru in studioul de inregistrari. [Pauza de] Cinci ani? Mai degraba cinci zile!”, a scris Adele pe site-ul sau oficial.

Speculatiile privind pauza muzicala a artistei britanice au aparut dupa un interviu acordat revistei Vogoue in care Adele sustinea ca se gandeste sa stea departe de scena cativa ani.

“Clar imi iau liber vreo 4-5 ani. Daca lucrez in permanenta, relatiile mele esueaza. Acum, cel putin, dispun de timpul necesar pentru a scoate un album vesel. Si am timp sa fiu indragostita si fericita”, a afirmat Adele.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 4 =