A inceput votarea pentru URSUS Evolution

Artistii debutanti au ocazia sa cante pe scena URSUS Evolution din Brasov si Mamaia. A inceput perioada de votare!

Monday, 16 July 2012

0 comentarii


Daca anul trecut au urcat pe scena artisti consacrati, anul acesta URSUS Evolution este despre tinerii muzicieni! Fie ca fac riff-uri grele, dau freestyle sau baga beaturi electro, URSUS le da sansa tinerilor muzicieni sa cante la URSUS Evolution alaturi de cei mai tari artisti romani.

Opt trupe debutante au avut deja ocazia sa faca asta in Bucuresti si Cluj Napoca la URSUS Evolution, festivalul care ii aduce impreuna pe cei mai tari artisti ai momentului, alaturi de cei mai promitatori artisti de maine. In prima etapa de preselectie, pentru Bucuresti si Cluj au fost peste 120 de formatii inscrise, 15000 de LIKE-uri si mii de fani care si-au votat trupa preferata.

URSUS ofera sansa artistilor tineri sa urce pe aceeasi scena cu cei mai tari artisti romani la URSUS Evolution.

Pana pe 15 iulie prin aplicatia disponibila pe www.facebook.com/UrsusRomania, s-au inscris 45 de trupe noi pentru Brasov si Mamaia. In perioada 16 iulie – 22 iulie like-urile vor decide finalistii, acestia urmand sa fie jurizati de catre membrii juriului URSUS.

URSUS isi propune sa continue misiunea de a pune bazele muzicii romanesti de maine si revine in 2012 cu trupe consacrate si formatii noi intr-un mix ce va electriza publicul din Piata Sfatului din Brasov pe 28 si 29 iulie la URSUS Evolution.

Ii veti putea vedea si asculta pe Parazitii, IRIS, VAMA, Vita de Vie, Guess Who, Suie Paparude, raku, Steelborn, C.T.C., Toulouse Lautrec si The Mono Jacks.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 6 =