Zilele Bucurestiului 2011

Zilelele Bucurestiului se desfasoara in perioada 16-18 septembrie 2011.

Thursday, 15 September 2011

0 comentarii


Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti – ArCuB a pregatit si in acest manifestari dedicate aniversarii Bucurestiului. Capitala Romaniei implineste 552 de ani.

Locatiile Zilelor Bucurestiului 2011 sunt Parcul Unirii, Piata Constitutiei si Centrul Vechi.

Sambata, pe 17 septembrie, si duminica, pe 18 septembrie, se va desfasura gala Folk You. Evenimentul va avea loc pe strada Franceza, din Centrul Vechi.

Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub ii vor incanta in fiecare seara pe bucuresteni, de la ora 19:00.

In Piata Constitutiei vor avea loc zeci de concerte. Va fi o combinatie intre muzica clasica si muzica pop.

Participa:
Orchestra Nationala Radio, Dirijor: Tiberiu Soare
Big Band-ul Radio, Dirijor: Ionel Tudor
Corul Festivalului
Soprana Valentina Nafornita
Tenorul Marius Manea
Directia 5
Monica Anghel
Cornel Ilie
Lora

Invitatul special al concertului este Bogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea `Norske talente`.

Duminica, 18 septembrie, in cadrul Zilelor Bucurestiul va fi prezentat un spectacol de echitatie. Evenimentul va avea loc in Parcul Unirii (ora 17:30).

Cinci cai ai Clubului de Echitatie EQUESTRIA, indrumati de o echipa de cascadori profesionisti, prezinta timp de 30 de minute un show ecvestru – o eleganta demonstratie de dresaj cu momente de defilare si saritura peste obstacole.

ArCuB va anima Piata Constitutiei pe parcursul intregii zile de duminica, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucuresti si tuturor tinerilor care vor trece prin Capitala, de Zilele Bucurestiului.

Intitulat Parada Elevilor, spectacolul incepe la Sala Palatului de unde se pleaca spre Piata Constitutiei. Aici vor concerta:
Andreea Banica
Connect-R
Alex Velea
Andreea Balan

Seara de duminica va transforma locatia in `Piata ingerilor`, printr-un spectacol inedit adus din Franta de Compania de teatru de strada Les Studios de Cirque.
Regia: Pierrot Bidon si Stephane Girard
Concept artistic: Arles – Festival Droles de Noels

Alte manifestari prilejuite de Zilele Bucurestiului vor avea loc in Parcul Herastrau, Piata Arthur Verona si in Centrul Istoric. Bucurestenii sunt invitati la targuri de mestesug, expozitii de pictura si concerte ale ansamblurilor popolare.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 2 =