Valentin Dinu si colaborarea cu Andra

Valentin Dinu este un talent innascut, descoperit in cadrul emisiunii "Romanii au Talent". Tanarul s-a clasat pe locul trei, insa este foarte fericit: va colabora cu Andra.

Thursday, 5 May 2011

0 comentarii


Televiziunea naste talente sau le descopera. Valentin Dinu este un talent innascut, descoperit in cadrul emisiunii “Romanii au Talent”. Tanarul s-a clasat pe locul trei, insa este foarte fericit: va colabora cu Andra.

Miercuri, 4 mai, Valentin Dinu, finalistul de la “Romanii au talent” a cantat in premiera, live la LOL piesa celor de la Holograf “Ochii tai”. El a povestit celor doi prezentatori ai emisiunii de la MTV, Greeg si Onuc ce a insemnat pentru el participarea la show-ul de la ProTv, dar si cum s-a schimbat viata lui dupa aceasta experienta.

Valentin a spus ca si parintii lui sunt implicati in domeniul muzical, doar ca pina acum el nu a fost suficient de motivat sa dea la Conservator si sa intre in acest domeniu. Dupa participarea de la “Romanii Au Talent” s-a razgandit si abia asteapta sa lanseze primul sau album.

Intrebat cu cine si-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca abia asteapta sa lucreze in primul rand cu Andra pentru albumul sau, si mai apoi ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artistii straini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urma fiins unul dintre artistii care l-au influentat foarte mult.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 1 =