Un nou record pe Youtube

Justin Bieber continua sa faca istorie in muzica si doboara record dupa record. Statisticile recente arata ca solisul este singurul artist din lume care a depasit 2 miliarde de vizualizari pe canalul sau oficial de pe Youtube.

Tuesday, 1 November 2011

0 comentarii


Performanta a avut loc la sfarsitul lunii octombrie, datorita succesului inregistrat cu ultimul sau single, “Mistletoe”.

Cu fiecare piesa pe care o scoate, canalul de Youtube al lui Justin Bieber cunoaste o explozie masiva de vizualizari. In mai putin de o luna de la lansarea ultimului single, “Mistletoe”, acesta a cunoscut o crestere importanta, cu peste 94 de milioane de vizualizari, dintre care 26 de milioane apartin celui mai nou videoclip al artistului.

Dupa ce in octombrie 2010, Bieber a ratat la spranceana oportunitatea de a o intrece pe Lady Gaga la numarul de vizualizari de pe celebrul site de muzica, un an mai tarziu artistul reuseste aceasta performanta si trece in fruntea clasamentului.

In weekend-ul ce tocmai a trecut, contul JustinBieberVEVO de pe Youtube a inregistrat nu mai putin de 2.004.247.332 de vizualizari. Acum are 2,007,965,288 vizualizari. Acesta a surclasat-o astfel de controversata Gaga si a devenit cel mai vizualizat artist din lume la ora actuala.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 9 =