U2 nu vor concerta in Romania anul acesta

Veste proasta pentru fanii formatiei U2. Primarul general, Sorin Oprescu, a anuntat ca Bono si ai sai nu vor concerta toamna asta la Bucuresti, pentru a inaugura noul Stadion National.

Friday, 15 April 2011

0 comentarii


Inaugurarea noului Stadion National va avea loc in septembrie, perioada cand formatia britanica va fi la sfarsitul turneului din Africa de Sud.

Conform primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, concertul U2 in Romania din 2011 nu va mai avea loc pentru ca nu va putea fi asigurat transportul scenei , iar fara scena, romanii ar fi privati de un spectacol complet.

“Sunt la sfarsitul turneului pe care il fac in Africa de Sud si ar fi insemnat un efort foarte mare. Imi vorbeau cei care au negociat de 120 de tiruri ca sa poata monta faimoasa scena. Fara scena, am pierde un spectacol complet “, a spus Oprescu.

Sorin Oprescu a precizat insa ca o alta trupa celebra va concerta in Bucuresti. “Avem o varianta de rezerva, dar nu o voi spune decat atunci cand va fi gata stadionul. Dar absolut vom avea o trupa celebra. Asta pentru a arata oamenilor ca nu e doar pentru fotbal stadionul, ci si pentru evenimente”, a explicat el.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 5 =