Spotify, site-ul ce va dispune de toata muzica din lume

Site-ul suedez Spotify doreste sa detina toata muzica din lume si sa devina cel mai mare catalog muzical care exista la ora actuala.

Friday, 22 July 2011

0 comentarii


“Vrem toată muzica africană, toată muzica asiatică, toată muzica din America de Sud”, a declarat Daniel Ek cu ocazia Fortune Brainstorm Tech, o conferinţă organizată la Aspen, în statul american Colorado. “Scopul nostru este să dispunem de toată muzica din lume”, a adăugat Ek.

Săptămâna trecută, Spotify şi-a anunţat lansarea în Statele Unite, prima sa incursiune în afara Europei, după un acord încheiat cu industria americană a caselor de discuri.

Combinând cataloage muzicale gratuite cu cataloage cu plată, Spotify numără în prezent circa 10 milioane de utilizatori, dintre care peste 1,6 milioane de clienţi plătitori ce provin din şapte ţări europene – Suedia, Norvegia, Franţa, Finlanda, Marea Britanie, Spania şi Olanda.

Acest serviciu legal, care propune o ofertă gratuită presărată cu publicitate şi două oferte cu plată pentru 5 dolari/euro sau 10 dolari/euro, permite în prezent accesul la circa 15 milioane de titluri muzicale, accesul fiind posibil de pe orice computer sau telefon mobil care dispun de o conexiune la internet.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 7 =