Shakira si-a cumparat o insula

Shakira a devenit proprietara unei insule din Marea Caraibelor, alaturi de cantaretul Roger Waters de la Pink Floyd.

Wednesday, 28 September 2011

0 comentarii


Cantareata columbiana si membrul formatiei Pink Floyd intentioneaza sa transforme insula recent achizitionata intr-o statiune de vacata de lux.

Shakira – care este implicata, in prezent, intr-o relatie cu fotbalistul spaniol Gerard Pique – a cumparat, alaturi de Roger Waters, insula Bonds Cay din arhipelagul Caraibelor, in valoare de 16 milioane de dolari. Cei doi muzicieni intentioneaza sa o transforme intr-o statiune de lux pentru turistii milionari.

Cu aceasta manevra, Shakira (34) si Roger (68) spera sa reinventeze conceptul de turism, construind cladiri luxoase de vacanta care vor include plaje private si hoteluri.

Insula Bonds Cay are cinci plaje si trei golfuri, cat si numeroase cascade. Peisajul superb i-a determinat pe cei doi muzicieni sa ia in considerare si construirea unui spatiu destinat doar artistilor.

“Nu este vorba despre 200 de iahturi si terenuri de golf cu 18 gauri. As spune ca este, mai degraba, o explozie a simturilor. Este un concept legat mai mult de arta si de cultura”, a declarat Arturo Rubinstein, un investitor implicat in proiect.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 6 =