Scorpions va sustine un concert la Bucuresti

Trupa Scorpions va susţine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, pe 9 iunie, în cadrul turneului de adio, "Get Your Sting And Blackout World Tour".

Wednesday, 9 February 2011

0 comentarii


Trupa Scorpions va susţine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, pe 9 iunie, în cadrul turneului de adio, “Get Your Sting And Blackout World Tour”. Acest turneu marchează retragerea glorioasă a membrilor Scorpions din rândul greilor rockului şi a început pe 10 martie anul trecut. El se va încheia la sfârşitul anului 2012.

“Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România, iar spectacolul pe care ei îl fac pe scenă este deosebit”, a declarat Sorin Săraru de la Project Events, compania organizatoare.

Prețuri bilete:
Gazon B – 128 de lei
Gazon A – 190 de lei
Golden Circle – 265 de lei
Tribună – 350 de lei la tribună

Acestea vor putea fi cumpărate în perioada 10 – 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar de luni, vor putea fi găsite în reţeaua magazinelor biletoo.ro din toată ţara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.

În perioada 10 – 13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 de bilete la preţuri promoţionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle şi Gazon A. Aceste bilete reduse vor putea fi cumpărate doar de la magazinul Biletoo aflat în Unirea Shopping Center.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 7 =