Romanian Music Awards 2011

Cea de-a noua editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards, va avea loc in acest an pe data de 16 septembrie, la Brasov.

Thursday, 19 May 2011

0 comentarii


`Romanian Music Awards este un eveniment cu traditie al industriei muzicale romanesti. in fiecare an au urcat pe scena artisti deosebiti care au oferit publicului momente de exceptie. Faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene a pus in evidenta potentialul pe care il avem si ne-a motivat sa ne autodepasim in fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival international, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicala romaneasca maturizata si momente artistice memorabile`, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

“Pastram traditia si oferim si in acest an un spectacol muzical de anvergura. Suntem mandri ca putem aduce acest spectacol in fata brasovenilor. Este o traditie ca la Brasov sa se organizeze festivaluri care sa promoveze voci celebre romanesti si internationale`, a declarat George Scripcaru, primarul Brasovului.

Trofeul Romanian Music Awards reprezinta o recunoastere atat pentru munca artistilor, dar si pentru cea depusa de casele de discuri si de productie, de manageri, impresari, de posturile de radio si cele TV specializate, cat si a tuturor celor care alcatuiesc industria muzicala romaneasca.

In fiecare an, cei mai buni artisti si cele mai bune piese intra in competitie la cele 14 categorii care pot fi votate.

Romanian Music Awards este organizat anul acesta cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si al Clubului Kasho Brasov.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 5 =