Roger Sanchez vine la B’ESTFEST 2011

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la debutul B’ESTFEST 2011. Dintre numele pe care le vom putea vedea si asculta il amintim si pe Roger Sanchez, aka Roger S. sau The S Man.

Monday, 27 June 2011

0 comentarii


DJ si producator de muzica house apreciat in intreaga lume, americanul vine pentru a doua oara in Romania, dupa ce in 2008 a urcat pe scena The Mission Dance Week-end.

Roger s-a nascut la sfarsitul anilor ‘60 in New York. Parintii lui sunt de origine dominicana, iar in copilarie a trait intru-un spatiu muzical cu multe influente, de la salsa si blues, la disco, rock sau hip hop. Asa se explica si faptul ca muzica lui Roger Sanchez e foarte greu de incadrat. Chiar el spunea la un moment dat ca influentele pe care le regasim in piesele sale isi au originea in zecile de stiluri diferite pe care le-a ascultat de-a lungul timpului si ca asta l-a facut sa isi doreasca intotdeauna sa vina cu ceva nou.

Dupa ce in copilarie inregistra casete si le vinde pe strada, la sfarsitul anilor ’80, il regasim punand muzica in cele mai importante cluburi din NY. A inceput sa studieze arhitectura la scoala de Arta si Design din Manhattan, dar pe parcurs a renuntat dedicandu-se muzicii.

Rezultatele nu s-au lasat asteptate iar in 1990 piesa Luv Dancing produsa de label-ul Strictly Rhythm a atras atentia asupra lui Sanchez. A fost practic punctul de plecare al unei cariera ce l-a dus la sfarsitul anilor ’90 la Ibiza, unde a devenit unul in cei mai cunoscuti DJ. In 2001 a lansat single-ul Another Chance.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 6 =