Rihanna va canta pentru Mircea Lucescu si Razvan Rat

Antrenorul lui Sahtior Donetk, romanul Mircea Lucescu, si fotbalistul Razvan Rat vor avea ocazia sa o cunoasca personal pe Rihanna!

Tuesday, 26 April 2011

0 comentarii


Antrenorul lui Sahtior Donetk, romanul Mircea Lucescu, si fotbalistul Razvan Rat vor avea ocazia sa o cunoasca personal pe Rihanna! Cantareata va sustine un recital la Donetk, in cadrul unei gale speciale ce va fi organizata pe 14 mai, pentru a sarbatori cea de-a 75-a aniversare a clubului de fotbal Sahtior Donetk.

Gala de la Donetk va avea o durata de peste trei ore si va fi regizata de Marco Balich, preaedintele companiei italiene K-events, specializata in organizarea de evenimente.

Ceremonia va avea loc pe stadionul Donbass Arena din Donetk, ce are o capacitate de 51.000 de locuri, si face parte dintr-o serie de manifestari organizate de clubul din acest oraa din Ucraina, care se vor intinde pe parcursul intregului an.

Rihanna va sustine un recital care va include multe dintre hiturile cantaretei. La eveniment vor fi prezenti, pe langa suporterii clubului Şahtior Donetk, politicieni, vedete din showbiz si alti demnitari.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 2 =