Puya prezinta Romanian Music Awards 2011

Cea de-a noua editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate de Music Channel, Romanian Music Awards, isi anunta prima gazda: Puya.

Monday, 25 July 2011

0 comentarii


Anul acesta, pe 16 septembrie, Brasovul devine cel mai cool oras din Romania, demn de titulatura `capitala muzicii`.

Cei mai buni artisti urca pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de exceptie. In fiecare an sunt premiate cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artistii confirma ca Romanian Music Awards reprezinta momentul “zero” al industriei muzicale romanesti lansand piese si videoclipuri in premiera.

Daca anul trecut Connect-R si Giulia au tinut publicul in priza timp de sase ore, anul acesta, Puya, castigatorul “Best Male” al editiei de anul trecut, nu se lasa mai prejos:

`Invitatia de a prezenta editia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atat mai mult cu cat mie imi place sa improvizez. Nu am mai facut asa ceva pana acum , cel putin nu in fata atator oameni. O sa fiu un fel de Ursulescu hip hop. Nu cred ca exista vreun spectacol in Romania care sa stranga in aceeasi zi atatia artisti romani la un loc, e o atmosfera frumosa in fata scenei, pe scena, cat si in spatele scenei`, a declarat Puya.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

4 + 1 =