Peninsula Tuborg Green Fest 2011

Festivalul Peninsula continua anul acesta cu editia numarul IX, devenind Tuborg Green Fest Peninsula.

Wednesday, 29 June 2011

0 comentarii


Suntem asteptati tot la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, tot in ultimul week-end din august, adica intre 25 si 28 august 2011.

Tuborg Green Fest Peninsula promite sa aceeasi atmosfera deosebita, despre care penisnularii vorbesc apoi un an intreg. Pana la aceasta data organizatorii au anuntat cateva nume importante. Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, este vorba de trupe tari care reprezinta genuri dintre cele mai diverse.

Guano Apes e o trupa germana de rock alternativ care a exlodat in a doua parte a anilor ’90, si care va reveni a doua oara in Romania, dupa concertul din 2009 de la Bucuresti, sustinut in cadrul Tuborg Green Fest. Alaturi de ei vor urca pe scena clujenii de la Grimus.

Kasabian a fost aleasa in 2010 cea mai buna trupa din lume. Rockerii din Leicestershire vor sustine la Peninsula singurul concert din Europa de Est. Britanicii au participat in 2007 la B’ESTIVAL.

Within Temptation continua seria trupelor din aria rock simfonic pe care le puteti vedea la Targu Mures. Fanii vor avea ocazia sa o asculte pe Sharon den Adel interpretand in premiera piesele celui mai nou album, The Unforgiving.

Trecem la un alt registru, pe partea de muzica house si electro. Au fost deja anuntati Nick Warren (care a debutat ca DJ la Massive Attack), dar si un nas al genului house, si guru-ul muzicii electro din Montreal, Tiga. Alaturi de ei va mai urca la platane Borgore, un DJ israelian care la viata lui a cantat la pian, la saxofon si la bass intr-o trupa de death metal. Acum a trecut la dubstep, cu influente, ca nu se putea altfle.

Nu putem incheia fara a aminti si de Reality Engine (trio din New York, care imbina progressive house si techno cu multe efecte speciale vizuale), maghiarii de la Stereo Palma si nu in ultimul rand Suie Paparude si ROA.

Biletele pentru editia IX a celui mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, vor avea aceasi pret ca si cele de anul trecut. Cele pentru o zi costa 80 de lei pana in 25 iunie ora 12, cei care doresc sa le achizitioneze de la intrare urmand sa plateasca 100 de lei.

In ceea ce priveste abonamentele, organizatorii ofera mai multe variante :

Promotia BAC: intre 15 iunie – 15 iulie: 159 lei (pentru ce care pot dovedi ca au dat BAC-ul anul acesta)

Promotia STUDCARD: intre 15 iunie – 19 august: 169 lei

Promoti EARLY BIRD: între 15 iunie – 15 iulie: 179 lei

Bilete in avans: intre 16 iulie – 24 august, ora 12: 199 lei

La locatie: din 24 august, ora 16: 240 lei

Mai jos puteti vedea programul pe zile:

25 august: Guano Apes, R.O.A., Stereo Palma

26 august: Kasabian, Grimus, Reality Engine

27 august: Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude

28 august: Within Temptation, Tiga, Borgore

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

2 + 1 =