Pasarea Colibri – spectacol aniversar

Vineri, 25 noiembrie 2011de la orele 19.30, Pasarea Colibri va sustine la Sala Palatului din Bucuresti.

Tuesday, 1 November 2011

0 comentarii


Vineri, 25 noiembrie 2011de la orele 19.30, Pasarea Colibri va sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert exceptional care marcheaza 19 ani de muzica de cea mai buna calitate, 19 ani de la momentul in care Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat prima oara impreuna cu Florian Pittis.

Povestea infiintarii trupei Pasarea Colibri incepe in cadrul unui eveniment de la Ramnicu-Valcea, la care Florian Pittis, in calitate de prezentator, ii invita pe scena pe Mircea Baniciu si Mircea Vintila si, desi dupa prezentare trebuia sa paraseasca scena, Pittis a ramas si a cantat alaturi de cei doi folkisti. Dupa spectacol l-au cooptat in grup si pe Vlady Cnejevici si asa a luat nastere Pasarea Colibri. Cu timpul trupa a devenit una dintre cele mai importante reprezentate ale genului folk/rock din Romania si a concertat in fata a zeci de mii de fani din toata tara si numai.

La spectacolul aniversar de pe 25 noiembrie, Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor canta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu. Repertoriu pregatiti pentru concert include cele mai cunoscute melodii interpretate de Pasarea Colibri precum: `Esarfa in dar`, `Miruna`, `Vara la tara`, `Laptaria lui Enache`, `Mielul`, `Mugur de fluier`, `Andrii Popa` sau `Vinovatii fara vina`.

Parteneri media ai evenimentului: Radio Romania, Sapte Seri, rol.ro, urban.ro, Zebrapay, iconcert.ro, bestmusic.ro, starsstreet.ro, muzica9.ro, femeiastie.ro, werock.ro.

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri & Band s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe: bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

3 + 1 =