Noul single Grimus: Face the Light

În aşteptarea viitorului nostru album Egretta ce va apărea în luna octombrie, vă invităm să ascultaţi primul single, intitulat “Face the Light”. Nu trebuie decât să răspândiţi vestea pentu a-l putea descărca GRATUIT de aici. În acelaşi timp, ne-am gândit să colaborăm pe toate planurile cu cei care ne apreciază muzica. De aceea, vrem ca […]

Tuesday, 21 June 2011

0 comentarii


În aşteptarea viitorului nostru album Egretta ce va apărea în luna octombrie, vă invităm să ascultaţi primul single, intitulat “Face the Light”. Nu trebuie decât să răspândiţi vestea pentu a-l putea descărca GRATUIT de aici.

În acelaşi timp, ne-am gândit să colaborăm pe toate planurile cu cei care ne apreciază muzica. De aceea, vrem ca noi să venim cu soundtrack-ul, iar voi să veniţi cu conceptul. Pentru fiecare dintre noi, expresia “face the light” are o anumită semnificaţie, în funcţie de ceea ce ne dorim să schimbăm, ceea ce vrem să devenim. Ne dorim ca imaginea acestui prim single de pe viitorul album Grimus să fie cât mai completă, şi de aceea vă invităm să ne trimiteţi o mică filmare, o poză sau un desen scanat, care să poarte titlul “Face The Light”. Cele mai reuşite dintre creaţiile voastre vor fi de fapt piese din puzzle-ul care se va dezvălui în final ca fiind videoclipul piesei şi proiecţia asociată ei în concertele noastre din viitorul turneu de lansare al albumului.

Există şi o miză pentru voi: câştigătorul concursului va fi fotograful nostru oficial în turneul de lansare din Anglia din această toamnă. Ocupantului locului secund îi vom face o vizită la domiciliu, pentru un concert acustic Grimus chiar la el acasă. Următorii cinci clasaţi vor câştiga fiecare câte un CD Egretta cu autografe din partea trupei. Materialele câştigătoare vor fi desemnate de către un juriu alcătuit din: Maria Dinulescu, Mihai Chirilov, Voicu Bojan şi Sebastian Cimpean. Detaliile despre participare si condiţii le găsiţi pe pagina de concurs.

Împreună putem face o treabă excelentă, noi cu sunetul şi versurile, voi cu sufletul şi imaginile 🙂
Aşteptăm materiale de la voi!

Grimus

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 7 =