MTV transmite LIVE 2011 MTV EMA Red Carpet

MTV va transmite duminica, 6 noiembrie, de la ora 21:00 "2011 MTV EMA Red Carpet Live” ce va fi prezentat de Tim Kash impreuna cu Louise Roe, actrita in Plain Jane si prezentatoarea emisiunii Fashion Police pe postul E!.

Friday, 28 October 2011

0 comentarii


Cei doi le vor furniza telespectatorilor cele mai fierbinti stiri despre aparitiile vedetelor pe covorul rosu din Belfast si vor intervieva cei mai tari artisti ai momentului din toata lumea.

De asemenea, la “2011 MTV EMA Red Carpet Live” va urca pe scena si Jason Derulo, un cantaret si compozitor de top al momentului care tocmai a lansat cel de-al doilea album al sau “Future History” si care va umple de culoare scena de langa primaria din Belfast.

Mai mult decat atat, in cadrul “2011 MTV EMA Red Carpet Live” telespectatatorii vor putea afla care sunt castigatorii la doua dintre categoriile EMA: Biggest Fans si Best Alternative.

Fanii vor avea ocazia sa urmareasca toate actiunile vedetelor pe mtv.ro si sa interactioneze cu gazda show-ului, Selena Gomez, sa urmareasca blogul, sa vada webcam-uri in exclusivitate si multe altele.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

1 + 1 =