Madalina Manole, depistata cu steroizi inainte de deces

Madalina Manole luase steroizi anabolizanti inainte de sinucidere, se arata intr-un act medical obtinut de cei de la Ziarul Ring.

Thursday, 25 August 2011

0 comentarii


Pe 17 iunie 2010, cu o luna inainte de sinucidere, Madalina Manole a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca, la sectia de ATI II Toxicologie. Pe prima pagina a fisei medicale se indica faptul ca este vorba despre o tentativa de sinucidere prin `Supradozaj acetaminofen neconfirmat toxicologic`, informeaza Ziarul Ring.

`Acest test e doar calitativ, nu si cantitativ. Poate a luat si alte pastile: preparate hormonale sau pastile de slabit, de exemplu. Steroizii anabolizanti sunt derivati sintetici care favorizeaza arderea grasimilor, cu efecte asemanatoare hormonului sexual masculin, testosteronul […]. Cine ia steroizi mult timp se expune unor efecte nedorite psihologic si comportamental: oscilatii ale starii sufletesti, agresivitate, nervozitate, iritabilitate, manie, depresie, modificari semnificative ale profilului personalitatii pacientului`, au precizat surse medicale pentru Ring.

Madalina Manole ar fi trebuit sa lanseze noul ei album pe data de 12 mai 2010, insa in aceeasi zi, casa ei de discuri a anuntat amanarea lansarii din cauza ca artista s-a internat in spital.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

7 + 2 =