Loredana Groza a fost premiata in SUA

Cel mai recent videoclip al Loredanei Groza, lansat in format 3D pentru melodia “Rain, Rain”, a fost premiat ca cel mai bun videoclip 3D la Festivalul de Muzica si Film 3D din Los Angeles.

Monday, 17 October 2011

0 comentarii


Aceasta este prima distinctie acordata pentru videoclipul “Rain, rain”, selectat in competiile a trei festivaluri de film international, informeaza Click.

Festivalul de Muzica si Film 3D din Los Angeles, care a avut loc la Hollywood, California, este cel mai mare din aceasta categorie. Juriul, prezidat de Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata publicului larg prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

Selectia videoclipurilor premiante a fost bazata pe “prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoare spectacole visual-muzicale”, a declarat Crescitelli, presedintele juriului.

Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher, iar animatia 3D este semnata de Jean Christophe Comar, cunoscut in industrie drept Pitof. Un maestru al efectelor vizuale, Pitof numara printre operele sale productii celebre ca “Alien”, “Catwoman” sau “Astérix et Obélix contre César”.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 8 =