Lord Of The Dance in Romania

Dupa imensul succes de anul trecut, cand la cererea publicului au fost organizate doua specatacole intr-o zi, elevii lui Michael Flatley – irlandezii de la Lord Of The Dance - ne viziteaza din nou, de data aceasta in cadrul unui turneu national.

Wednesday, 15 June 2011

0 comentarii


Prima oprire va fi pe 5 noiembrie 2011 la Bucuresti, pe scena Salii Palatului.

`Ca urmare a nenumaratelor scrisori primite de la fanii Lord of The Dance din toate orasele Romaniei, am hotarat ca anul acesta sa organizam un turneu national. Locatiile si datele intregului turneu din Romania le vom anunta ulterior`, declara Sorin Sararu reprezentantul Project Events, organizator al evenimentului.

An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc in Romania magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine si rau, toate transmise publicului in limbajul universal al dansului, magie ce reuseste de fiecare data sa umple salile si sa smulga aplauze frenetice din partea publicului roman si nu numai.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Oamenii au supranumit acest show `o minune a lumii moderne`, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa.

Din America si Canada pana in Europa si Asia, acesti maestri impletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice, oferind placere ochilor si mintii, iar incredibilele aventuri prin care eroul spectacolului trece, poarta publicul intr-o lume plina de mister, dragoste, pericol si pasiune.

Asadar, cei ce doresc sa-i vada pe irlandezii de la Lord Of The Dance la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2011, isi pot rezerva de pe acum cele mai bune locuri in sala, biletele fiind disponibile incepand cu data de 15 iunie 2011, in reteaua BILETOO, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 500 lei: Loja Oficiala 350 lei: categoria VIP 300 lei: categoria 1 250 lei: categoria 2 200 lei: categoria 3 150 lei: categoria 4 100 lei: categoria 5

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

6 + 5 =