Liviu Varciu risca sa ajunga pe drumuri

Liviu Varciu incepe anul 2011 cu spaima de a-si pierde apartamentul din zona Dristor, achizitionat prin credit ipotecar. Potrivit cancan.ro, artistul nu si-a mai platit ratele la banca de patru luni, motiv pentru care a primit zeci de sesizari si somatii de la creditori care il avertizeaza ca urmeaza sa fie executat silit.

Monday, 3 January 2011

0 comentarii


Conform angajamentului dintre parti, creditul avea o dobanda de 10% si urma sa fie restituit in 28 de ani, perioada in care proaspatul proprietar ar fi platit o rata de 1.100 de euro, desi a achitat si un avans de 60.000 de euro.

Sursele Cancan sustin ca actorul de la Pro TV a platit timp de doi ani ratele la zi, pana in toamna lui 2010, cand din diverse motive a acumulat o restanta de patru luni.

Contactat telefonic, Liviu Varciu a recunoscut faptul ca e rau-platnic, precizand ca o face intentionat, in semn de protest:

`Toti avem rate restante. Asta e tara restantierilor, dar la mine e altceva. Am solicitat o micsorare a dobanzii de la 10% la 6%, ca sa am rata de 700 de euro, si nu au vrut. Astept sa am o discutie cu ei, cu cei care au spot publicitar acum pe piata cu banca pentru locuinte. Care locuinta? Cele care le fac pe spatele nostru? Platesc de parca as avea o vila, nu un biet apartament`, spune fostul component al trupei L.A.

Articole similare

  • Nu sunt articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 6 =