Lady GaGa acuzata ca a furat bani din donatiile pentru Japonia

Imediat dupa ce cutremurul grav si tsunamiul care a urmat au devastat Japonia, Lady GaGa a anuntat ca se implica intr-o actiune de strangere de donatii pentru a ajuta la reconstruirea tarii.

Tuesday, 28 June 2011

0 comentarii


Lady GaGa a realizat o bratara personalizata, a carei pret este de cinci dolari, bani la care se adauga costurile de trimitere, impachetare si costul efectiv al bratarii, adica alti aproape patru dolari.

Aparent, insa, Lady GaGa – care a sustinut saptamana trecuta un concert caritabil in Japonia si o conferinta de presa in care anunta donarea banilor incasati pana acum din vanzarea bratarilor – a luat parte din banii donati si banii extra si i-a bagat direct in buzunar, iar suma se ridica la 5 milioane de dolari.

Artista a fost data in judecata acum de o firma de avocatura din Detroit pe motiv ca a umflat costurile suplimentare si ca s-a imbogatit pe seama donatiilor facute de fanii ei. Inclusiv fanii s-au aratat revoltati pe siteul oficial al lui Lady GaGa, iar unul dintre ei a scris “Am comandat bratara asta acum cateva saptamani. Unde e? Treaba asta e o inselatorie!”

Artista, casa ei de discuri si firma care se ocupa de distribuirea bratarilor nu au comentat inca, asa ca pana cand acestia vor clarifica problema ramanem doar cu aceste informatii si cu procesul deschis in Statele Unite.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

10 + 2 =