La multi ani Katy Perry

Ieri, 25 octombrie, Katy Perry a implinit 26 de ani. Pe numele sau adevarat Katheryn Elizabeth Hudson, cantareata s-a nascut in Santa Barbara si inca de la varsta de 15 ani a inceput sa isi exerseze calitatile vocale.

Wednesday, 26 October 2011

0 comentarii


Primul sau album a fost un gospel rock, lansat sub pseudonimul Katy Hudson, insa materialul nu s-a bucurat de foarte mare succes.

Abia dupa numeroase incercari si mai multe refuzuri din partea caselor de discuri Katy Perry a aparut pe firmament. In mai 2008 a fost lansat singlelul care avea sa o faca faimoasa, I Kissed A Girl. S-a bucurat de un succes enorm si a ajuns pe primele pozitii in intreaga lume, fiind pe locul intai in Billboard Top 100 timp de sapte saptamani.

Urmatorul hit, Hot n’ Cold i-a confirmat statutul de star, iar albumul One of the Boys primeste discul de platina. In 2010 lanseaza un nou material, Teenage Dream, al carui prim single, California Gurls (feat Snoop Dogg) devine piesa cu cea mai rapida ascensiune in topul Billboard Hot 100. Au urmat alte hituri ca ET intr-un featuring cu Kanye West, Firework si Last Friday Night.

A fost nominalizata la premiile Grammy si a castigat in 2011 la MTV Music Video Awards premiul pentru videoclipul anului, piesa Firework, cea mai buna colaborare si cele mai bune efecte pentru E.T.

Katy Perry este exemplul de cantareata care persevereaza si talentul, precum si imaginatia si stilul funky o aduc atat in topurile muzicale cat si in cele ale vedetelor cu un numar impresionant de fani.

Articole similare

Fara Comentarii

Adaugati comentariu

9 + 6 =